Mitől lehet hasmenése a kiscicáimnak. Konzerves tápot kapnak, kenyérrel. Ha tejet kapnak azt hígítom vízzel? 3 hónaposak.
Ne adj nekik kenyeret és tejet sem (a tejben lévó laktózt nem tudják megemészteni, ahogy a legtöbb ember sem, a kenyérből emg alig tudnak hasznosítani valamit, a macskák húsevők...)
Adj nekik minőségi száraztápot inkább ( ne whiskas meg efféléket, hanem olyat, amiben nem csak 4% hús van)
már nyugodtan ehetnek 3 hónaposan kitten/junior száraztápot.
Próbáld ki a royal canin-t, hills-t, acana-t, orijen-t vagy esetleg az eukanuba-t.
Amúgy doki látta a cicókat?
Hiába higitod a tejet, attól még van benne tejcukor, és a cicák azt nembírják. Javaslom a laktómentes tejet, jó nekik és még szeretik is. :)
Szerintem ettől lehet, de egyátalán nem biztos, lehetnek még más okai is. Ha nem múlik el 1-2 napon belül, vidd őket dokihoz.
Se kenyeret, se tejet. A kenyér egyáltalán nem jó a macskáknak (mégiscsak húsevők), és a tejet se tudja mindegyik megemészteni.
Oltásaikat megkapták? Mert fertőző betegség is lehet.
Az én cicám se bírta a száraz tápot, de sztem ha nem nagyon eszik amit épp adtál nekik(száraztáp)akk. próbáld meg 1 másik fajtával.:)
Speciális cicatejet adhatsz nekik:)
nekem a macskáim nagy része fo*sik a tejtől és a kenyértől! Hidd el egy ragadozó nem igényli a kenyeret és a bocitejet sem.
Adj neki főtt csirkenyesedéket és néha csirkemájat.
Sőt nekem van olyan nacskám, aki a Friskies táptól fo*sik másik meg a Darling konzervtől:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!