Megszokná a nyakörvet a cicám?
Az a helyzet, hogy új lakásba költözünk, és szeretném, ha a biztonság kedvéért lenne rajta. Panelcica, és attól félünk, ha véletlen kiszökik, valaki esetleg kiengedi a lépcsőházból. (Ahol most lakunk, mindenki ismeri, így ez a veszély nem áll fenn.) Ha lenne rajta nyakörv + biléta hogy kié, akkor talán ennek az esélye lecsökkenne (tudjátok, jobb félni, mint megijedni).
Szóval a kérdés az, hogy egy olyan macska, amin sose volt ilyesmi, hozzászokna? Nem ilyen csilingelő marhaságra gondolok, egyszerű bőr - esetleg ilyen műanyag, attól függ, milyet kapok - nyakörvre.
Én is akartam nyakörvet adni a kb 5 hónapos cicámra, mert egyszer már három 10 éves taknyos gyerek elakarta vinni.... volt rajta ilyen csilingelő, de mielőtt ráadtam volna, leszedtem róla, mert az tuti nagyon zavarta volna. De nagyon zavarta, mindig piszkálta, aztán végül leszedte magáról, és azóta sincs meg. Szóval szerintem nem lehet rászoktatni. Nekem legalábbis nem sikerült.
17/L
nekem mindkét macskámnak van nyakörve, semmi bajuk vele :) a kicsi eleinte vakarta, most már nem foglalkozik vele, a nagyobbik meg kifejezetten kéri ha leesik, hogy rakjam vissza, tartja a nyakát : )))
ráraktad végül a nyakörvet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!