Miért nem tudjuk kiirtani a bolhákat?
Az, hogy befújjátok Neostomosannal, semmit nem ér. Az egész állatot meg kell vele alaposan mosni. 1 ampulla/1 liter víz. (szerintem 1 cicára elég 1 liter) Állítsátok lavórba, és pohárral locsolgassátok rá az oldatot legalább 10-15 percig, utána szárítsátok meg. Leöblíteni nem kell! (és kellemes, meleg vízzel csináljátok)
Az egész lakást, fekhelyét, kanapékat, sarkokat porszívózzátok át nagyon alaposan.
A cica fürdetését pedig 5 nap múlva ismételjétek meg ugyanúgy Neostomosannal, ahogy fönt leírtam.
Azért kell megismételni, mert ha van benne bolha, az lerakja a petéit, és 5 nap múlva ki is kelnek, tehát ezért nem lehet 1 alkalommal kiírtani.
Tudom, hogy cicát nem könnyű megfürdetni, de kérj meg valakit, hogy segítsen. Ha nagyon utálja a vizet, akkor vegyetek kesztyűt, mert karmolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!