A kis macskákból hogyan lehet kiírtani a bolhákat?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet a kis macskákból kiírtani a bolhákat? Mivel még nyakörvet nem viselhetnek...2008. jún. 26. 07:26
1/12 anonim válasza:
Nyomogasd belőle a bolhákat és a petéket. Meg vegyél szárasz sampont. és bolha nyakörvet. A fürdetés kis macskánál nem hiszem, hogy jóttene.
2/12 anonim válasza:
Elviszed állatorvoshoz, ő ad rá gyógyszert, leginkább Frontline-t. Csak rá kell cseppenteni, azzal megoldódik.
3/12 anonim válasza:
Én is szenvedek a bolhákkal a nnagymacskáknak bolhanyakörv van de nem használ most áttértem olyan bolhaírtó csepetetőre.A kismacskáknál már problémás.Az állatgyógyszertáros nem ajánlotta a kismacskáknak a frontline cseppentőt.Szóval most csak annyit tudok csinálni hogy fürdetem őket.
4/12 anonim válasza:
lehet kapni csak természetes anygaokat tartalmazó, bőrbarát csepegtetőt is. ne állatgyógyszertárban, hanem cicaeledel boltban keresd:)
5/12 anonim válasza:
Mennyire kicsik? Nekem a 2 hetes kiscicáim bolhásak, a helyüket beszórtam borhairtó porral, azóta nincsenek bolhák rajtuk.
7/12 anonim válasza:
Ha vannak már 6 hetesek, akkor rájuk teheted a Stronghold spot-ont, ami nemcsak a bolhák kifejlett alakját, de a petét és a lárvát is elpusztítja, valamint féreghajtó hatása is van. Ha ennél kisebbek, akkor tényleg csak a bolhaírtó por marad.
9/12 anonim válasza:
Mindenképpen megfürdetheted a kismacskát,mindegy milyen kicsi,láttam az animal planeten is fürdettek kiscicákat,semmi bajuk nem lett,hemzsegtek a bolhák bennük,aztán tettek rá bolhairtó nyakörvet,minjárt jobbam érezték magukat,de kérhetsz a dokitól is vami gyógyszert rá,mert vaszélyes ha túl sok bolhája van,mert súlyos vérszegénnyé válhat,ami el is viheti.
Mindenképpen fürdesd meg az jót tesz neki, ártani sem árt.
Sok sikert!
10/12 anonim válasza:
A Frontline spray már 2 napos kórtól használható.Ha elmúlt 8 hetes a cica sok féle csepp létezik bolhák ellen.Advantage csak bolhára jó aztán frontline ami a bolha mellett kullancsra is védi.A por semmi képen nem jó szer.Ott marad a cica bőrén és kiszárítja így azután azért fog vakarózni.A nyakörvekpedig általában 4 hónapos kórtól használhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!