Fogadnál örökbe az Illatos útról macskát?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 11:35
12/18 anonim válasza:
Én a meglévő cicáim mellé nem, mert félnék hogy elkapnakvalami betegséget. Első macskának mindenképp. Csak onnan! Bár az első cicámat nem onnan fogadtam be, ő találtcica. öt hetesen találtak rá egy haalmas viharban... De most boldog nagymacska. :)
13/18 anonim válasza:
Igen! Második macskának is lehet onnan hozni szerintem, ha oltott a macska. Van most bent egy nagyon-nagyon kedves fekete cica, aki azért került be, mert meghalt a gazdája. Neki nagyon drukkolok, mert a színe miatt szegénykém elég esélytelen. Ha a sajátom (szintén fekete) nem lenne olyan kis lüke őt biztosan hazahoznám, de sajnos nem tűr maga mellett más macskát.
14/18 anonim válasza:
ez egy nagyon megbízható hely, mi is innen fogatunk örökbe:
igazi cicabarát néni
www.happycats.hu
15/18 anonim válasza:
Persze, simán. Megvizsgáltatod állatorvossal és ha egészséges, semmi gond.
16/18 anonim válasza:
Nem.
1; Az ország másik végében lakok és kocsim sincs, így elég macerás lenne
2; A menhelyeken (többnyire, nem tudom, hogy itt is így működik e) alá kell írni egy csomó papírt, azután pedig folyamatosan ellenőrizgetnek.
Lehet, hogy velem van baj, de én az ilyen elkötelezettségeket nem szeretem. Ha hazahozok egy cicát/kutyát, akkor azért foglalkozom velem, mert szeretnék és nem azért, mert kell. Ezzel a papírral viszont csak azt éreztetik velem, hogy bizony kell! Persze a háziállatokkal muszáj foglalkozni, de a muszáj és a kell között azért van különbség.
17/18 anonim válasza:
Kedves utolsó! Az illatosút nem menhely, hanem sintér telep. Nagy különbség...
18/18 anonim válasza:
Igen? Hát azt nem tudtam. Ettől függetlenül még ugyanolyan messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!