Fogadnál örökbe az Illatos útról macskát?
Ha lenne pénzem etetni és oltatni, és nem akadna ki a nagymamám, hogy megint mit hoztam haza, akkor igen...
Így viszont marad az az egy cicó, akit szegeden, az utcáról mentettem meg, lehet, hogy csak 1 állat, aki megmenekült a sintérteleptől vagy az éhhaláltól, de ő oltva van (nem csak veszettség ellen) és acanát meg royal canint kap, és az ágyamban alszik.
Ha tehetném anyagilag, akkor lenne mellette még legalább kettő és még talán kutya is, és macskák biztos menhelyről lennének hozva vagy az illatos útról...
igen.
a mostani macskámat is utcáról fogadtam be,a házunk elött a füben ült és nyávogott,pár hetes volt. vki gondolom kitette,mert nem kellett.
ennek már 10 éve,azóta minden évben oltva van,kétszer anya lett,utána megmüttettük.
egy nagyon hálás,ragaszkodó,boldog cica.
a legkedvesebb barátom.
Ha van már macskám, és amellé jönne, akkor a leghatározottabban: nem.
Sok halálos, gyógyíthatatlan macskabetegség van, és jó részük ellen nincs védőoltás. Ha kóbor macskák vannak összezárva, elkapják egymás betegségeit. Sok ilyen betegségnek több év is lehet a lappangási ideje.
Ha még nem lenne macskám, és lenne sok pénzem egy esetleges gyógykezelésre, akkor igen.
Itt találsz leírást a betegségekről, ami még gyógyíthatatlan, az a macskaleukózis és a macska-AIDS.
Én sem hoznék haza a már meglévő cicám mellé, de egyébként igen. A cicám esete is rizikós, mert utcáról lett befogadva 2 hetesen, és sajnos benne van a pakliban, hogy hordoz valamilyen betegséget, de hála az Égnek eddig semmilyen problémája nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!