Segítség! Sürgős! Valami van a macskámmal! Mit tegyek?
Már figyelem egy ideje, miért van Vicuska leszavazva állandóan mikor kb. ő az egyike azon keveseknek aki normálisan válaszol? A cicának így első blikkre fülatkája lehet és arra ahogy Vicus mondta, Surolan-t szoktak használni viszont szakszerű tisztítás után, kizárólag...
Ami otthon nem valószínű hogy kivitelezhető. Én pl. nem vállalnám be, bármennyire is "értek hozzá".
A Surolan egyébként gombára is hat, illetve fülatkára lehet még Advocate cseppet használni. De így látatlanban csak találgatni tudok.
Hát Mecse, engem az ilyesmi nem zavar! Tudod más szerint a Surolan biztos hasfogó. Én két exotic cicát nevelek, mindent próbálok nekik megadni ami csak szükséges, és igyekszem az itt kérdéseket feltevőknek, a lehető legjobb választ adni.
Ha egyszer orvosra van szükség, akkor arra van szükség. De aki lepontozott, asszerint biztos nyakig kell belenyúlni otthon a macska fülébe és házilag kitakarítani!
Az ilyen meg is érdemli, hogy a macskája, egy ilyen procedúra után elpusztul, vagy megsüketül!
Az én "kicsikém" ahogy észrevettem, hogy a fülét vakarja, egyből gondoltam, hogy atka. Állatpatikában (állatorvos volt bent, ő is megmondta - látatlanban -, hogy az) kaptam egy kevés oldatot injekciós fecskendőben és féreghajtót (amiért tk mentem). Összesen még 1000 Ft-ot sem fizettem...
Azóta nincs vakarózás, minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!