Mi lehet a macskámmal?
De lehet adni tejet, de csak olyat amit állateledelesnél lehet kapni. pl Whiskas tej :)
Nem hiszem, hogy baj lenne de vidd el orvoshoz, hogy véletlenül se legyen semmi.
Már rég elvittem volna orvoshoz csak nem állunk úgy sajnos anyagilag. De mielőtt jönnének azok a kérdések hogy akkor miért vállaltam macskát akkor azt válaszolom hogy a macskám a tesóival együtt egy kóbor macska fialása volt csak én magamhoz szoktattam őket mert sajnáltam mert voltak olyan emberek akik már próbálták lemérgezni ezért magamhoz szoktattam őket. Ajándékba nem tudom adni mert rajtam kívűl mindenkitől elszaladnak. :(
Amúgy köszönöm a válaszokat.
Nem a tejtől férgesedik (attól hasmenése lehet, ha nem bírja a gyomra), hanem attól, hogy belekerülnek a szervezetébe (szájon át) a féreg petéi.
És lehet neki nyers húst adni, csak disznóhúst nem szabad, mert abban lehetnek olyan baktériumok, amik árthatnak neki. Nem törvényszerű, de gyakran megesik. Illetve ha fertőzött disznóhúsos késsel vágják a húst, akkor bármilyen húsban lehet. Az enyém minden nap kapott nyers marhahúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!