Mit csináljak a macskámmal, ha rajta van közösülhetnék?
közösülj vele!
... annyira buta emberek vannak már bocsánat! ivartalanitatni kell szeretnécsétlen állatot ne szenvettesd
Köszönöm szépen ennek utána nézek. :)
A második válaszolónak meg gratulálok , hogy ilyen intelligens, és kulturált emberek módjára viselkedik.
Ezek a hormonális fogamzásgátlók ártanak az állatnak,most őszintén,nem egyszerűbb és kíméletesebb ha egyszer túlesik az ivartalanításon? Ha nőstény,nem fog szenvedni a kandúrok zaklatásától,a közösülés fáj a macskának, az ellés,szoptatás baromira megviseli,és éveket vehet el az életéből. Elkóborol, akkor már más veszélyeknek is ki van téve,autók,kutyák,mérgezés stb Arról nem is beszélve mennyi gazdátlan kóbor állat van :(
Kandúrnál ugyanez,az ellést és a szoptatást leszámítva.. ha igazán szereted belátod,hogy erre a tortúrára minden évben nincsen szüksége a kedvencednek,és ivartalanítod.
Én úgy tudom, hogy a fogamzásgátlótól ugyan úgy tüzel, csak nem lesz vemhes. Persze lehet hogy tévedek. Nem vagyok annyira tapasztalt a dologban, mert nekem a fiú és a lány cicám is ivartalanítva van. Neked is ezt javaslom.
Amúgy meg olcsóbb és kényelmesebb megoldás, mint élete hátralévő részében gyógyszerrel tömni....
Ivartalaníttasd!
Így mindenkinek jobb lesz, neked is és a cicának is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!