Mit csináljak, ha a majdnem 3 éves macskám elkezdett össze-vissza pisilni?
A macskám februárban lesz 3 éves és eddig nem volt semmi probléma, rögtön megtalálta az almot és mindig oda járt vécére, de nemrég elkezdte lepisilni a táskáimat, már egyszer ki lett mosva, aztán véletlenül megint a földön hagytam és megint lepisilte, ráadásul elázott a töri füzetem, amivel fogalmam sincs mit kezdjek, mer nem tudom lemosni, szóval most járhatok pisis töri füzettel? Már próbáltam h megszagoltatom vele aztán fejbe csapom hogy tudja h rosszat csinált, de nem használt!
Miért csinálja ezt és mit csináljak vele?
1, te egy állatkínzó vagy, téged fel kell jelenteni, vagy bele kell nyomni az arcodat a vécébe, aztán fejbe kell téged b*szni
2, a macskádról nem derül ki semmi, sem a neme, sem z, hogy ivartalanítva van-e, sem semmi bővebbet nem írtál a vizeletről sem (mennyiség, szag, hogy eltér-e a régebbitől)
3, azt sem írtad, hogy mikor volt cserélve az alom neki. Az alapján hogy szerinted a macska feje a vécébe való gondolom az is rendben van ha a saját sz*rjában ül.
Innentől kezdve tehát akármi lehet a vesebetegségtől kezdve a húgykövességen meg a területmegjelölése át egészen addig, hogy nem érzi elég védettnek az almot a vécézéshez, vagy nem tiszta az alom.
Javaslat: Mielőtt valaki feljelentene sürgősen keress egy rendes gazdát a macskának, az meg majd megoldja a problémát, elviszi orvoshoz meg ilyenek. Anyukádnak meg apukádnak, akik mondták neked, hogy ezt kell csinálni a macskával, pedig szigorúan pedagógiai jelleggel nyomd bele a fejét a vécébe, hogy lássuk mit tanulnak belőle. Utána persze még vágd fejen, hogy értse, hogy a vécé rossz.
Azért egy fejbe csapás még nem állatkínzás, nevelni is kell időnként az állatot, a "nem szabad"-ra nem mindig hallgatnak....
Nézesd meg állatorvossal, lehet betegség jele a melléwécézés. Lehet vesekő, felfázás, vagy egy teljesen más betegség jele is.
A füzetedet másold át, mást nem tudsz csinálni vele, vagy fotózd le a lapokat.
Próbáld magasabb hőfokon mosni a táskát, de frissen, de hagyd benne sokáig a macskapisit, mert akkor nem jön ki :/
Kedves egyes a szívemből szóltál!
Vese betegség, jelölés, húgyúti panasz, bármi lehetséges!
A megverés helyett inkább vidd orvoshoz!
Tudjátok, jelentsetek fel engem is, meg a kérdezőt is, mert kapott egy taslit a macska!
Retardált idióták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!