Mit tegyek, ha elkezdett a cipőkre pisilni?
Figyelt kérdés
az ivartalanított,(egyébként lány) cicám, most egy-másfél éves, és eddig nem csinált ilyet, de most már harmadjára odapisilt az előszobában a cipőkre. nem tudom miért, de talán azért, mert egyszer mikor elmentem otthonról kicsuktam őt az előszobába (véletlenül) és nem tudott az alomhoz menni..itt érthető volt de azóta újra odapisilt 2szer. talán most már azért csinálja mert érzi a szagát??
és mit csináljak hogy ne pisiljen újra oda?? most lefújtam dezodorral a cipőket mivel nem jutott más az eszembe , de ha valaki tudja mit lehet csinálni légyszives írjon!
2011. nov. 4. 16:47
1/2 anonim válasza:
Valószínű, hogy a szag vonzza. Mosd ki a cipőket, és valami citrusos illattal fújd be utána. Azt nagyon utálják a cicák.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm (már kimostam mindet ezért is csodálkoztam hogy odapisilt :/ de majd befújom)
2011. nov. 4. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!