Van egy házi cicám, mostanában elkezdett mindenért nyávogni, és amint nyílik az ajtó sprintelne ki, alig lehet elkapni, nem akar bejönni. Nagyon jó az étvágya, de mostanában enni sem eszik rendesen. Még csak 6-7 hónapos, de lehetséges hogy már tüzel?
Ezt tudtad?
Ma Magyarországon a kijáró macskák alig néhány százalékát ivartalanítják csupán, ezért becslések szerint 5000 és 10000 közé tehető a naponta megszületett kiscicák száma, s ezek több mint 90%-ának a legcsekélyebb esélye sincs szerető tulajdonoshoz kerülni. Mentsen meg Ön is sok esélytelen bűbájos kiscicát azzal, hogy nem tenyészti a sajátját!
Nyílván nem befolyásolhatlak, de leírtam, hátha elgondolkodtat.
Innen van, nem én találtam ki.
Nem pont arra értettem, hogy kijárós lesz a tied. Hanem arra, hogy rengeteg kismacska születik és ha szeretnél kismacskát, örökbe fogadhatnál, vannak félperzsák, talán teljes perzsák is, de te tudod.
Lehet, hogy csak én gondolkodok úgy, hogy nem hagyom szülni a macskámat, hanem magamhoz veszek egy árvát...
Még egy szaporító!
Csak gratulálni tudok!
Még az lenne a szép ha szegény macska 7-8 hónaposan ellene!
UNDORTÓ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!