Te is így vagy a cicáddal?
Kis rosszcsont, nagyon fel tud bosszantani, mert rettentően akaratos, de ha véletlenül úgy dönt, hogy nagylelkű lesz és az ölembe fekszik öt percre, mindent megbocsátok neki, és leteszem amit addig csináltam, csakhogy őt babusgassam.
Tudom, hogy rettentően elkényeztetem, de nem tudom máshogy:) Úgy látom tényleg ő lett a gazdi kettőn közül:)

Cicával én is igy vagyok..:)
Reggel ők kapnak elsőként enni..Mindent eldobok, ha éppen neki van kedve játszani..Vagy éppen hagyja magát fésülni.
Vissza is élnek a jóságommal..:) Reggel alig jutok ki a wc-re, mert bukdácsolok bennük.
Kinézik a számból a kaját..nekik is van pedig.
Legpuhább törülköző az övék..Másik székre ükök, ha azon valamelyik alszik.
néha már felmerül bennem, hogy normális vagyok-e.
Egy 3 kilós, négylábú az úr a háznál..:)
Másik, kinti kandúr, 6.5 kg.
két benti, és egy kinti (néha benti cic van).

Ugyanilyen vagyok. Az en cicam nagyon nem az a bujos tipus, egy nap 1-2x jon ra valami, es akkor maximum 20percig velem van. Ha latom, hogy ilyen a kedve en is mindent eldobok/abbahagyok, es rohanok szeretgetni:)
Mondjuk ha nem csinalom, akkor altalaban megsertodik, es napokig megvonja magat tolem:D pedig benti cica.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!