Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A ti macskáitoknak milyen...

A ti macskáitoknak milyen érdekes szokásaik vannak?

Figyelt kérdés
Itt olyanokra gondolok például, hogy az enyém sokszor, amikor megyek ki a WC-ről, akkor elbújik a fal mögött és a nyakamba ugrik, hogy megijesszen, majd elszalad :)

2012. nov. 3. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én cicám 4 hós kan macsek. Sok fura szokása van, többek között az ugatás. Konkrétan ugat mint egy kutya :D

Meg imád a mosógép dobjában aludni. :) Meg folyton masszíroz .:)

2012. nov. 3. 14:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én drágám ha elég pofátlan vagyok, megtisztítja az arcomat. Időnként ha rájön az ötperc, nekiszalad tárgyaknak, pl ajtófélfa, vagy a sípcsontom (utóbbi gyakoribb). Ha a feje körül oldalt és felül sokszor körbe-körbe megérintem, akkor igazi verekedés kerekedik, és egy hétig vérzik az alkarom. Rendszeresen jön, és követeli, hogy márpedig neki puszit adjak az orrára, olyankor telibecsókolom a macska fél fejét és dorombol hozzá. Ha este lekapcsoljuk a számítógépeket, a konyhában is hallani, hogy dorombol a macska. Ráadásul érintőkapcsolós. Ha hozzáérek dorombol, elveszem a kezem abbahagyja. Ezek a cicákok... :)
2012. nov. 3. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
kifelejtettem: szoktam odalent sétáltatni (panelmacsek) és előszeretettel támadja meg a nagytestű kutyákat, akik szabályosan félnek tőle! Ha meg kifárad, lihegve jön fel a lépcsőházban. (ivartalanított kislány)
2012. nov. 3. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Az én macskámnak ajtófóbiája van. Ha lát egy csukott ajtót állandóan kinyitja. Míg nem volt fűtésszezon minden ajtót sarkig kivágott,amit tudott. Van macskaajtója,de neki az nem jó ő ajtón akar bejönni. És ha pl valaki wcn van a családban akkor ő gyakorlatilag be ássa magát és tárva nyitva hagyja az ajtót... :D
2012. nov. 3. 19:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én 3 hónapos cicámnak az a szokása ha elfárad akkor hasra fekszik és a két hátsó lábát is kinyújtja (meg az elsőket is), úgy hűti a hasát. Teljesen kiterül.

Előző cicám szokása az volt, hogy reggel addig aludt mellettem ameddig én, csak akkor kelt fel amikor én is, azon kívül amit eldobtam neki azt visszahozta. Vagy ha valamit magasabbra dobtam, akkor visszaütötte.

2012. nov. 4. 16:55
 16/18 anonim válasza:
100%
Még 5 éve, volt egy fekete nagyon szép nőstény házicicánk, akivel lehetett olyat játszani, hogy eldobtuk a negrót (vagy az ilyen drótbólvaló szőrös hajlítható dekorcuccot) és visszahozta! Sajnos elütötte egy autó, de a testvére még mindig él, már 8 éves. :)
2012. nov. 5. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A fürdőben a csaphoz áll, ha szomjas.

Mindent ami mozditható lever, hogyha kajáról van szó akkor azért, hogy a yorki kutyusom megkóstolhassa...:)

2012. nov. 11. 16:07
 18/18 Szonja.vok válasza:
Az én kiscicám a nyakamban alszik. Mindíg, este amikor alszok a fejem és a párna közötti helyre benyomja a fejét. Dorombol aztán elalszik. :3
2016. aug. 26. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!