A ti macskáitoknak milyen érdekes szokásaik vannak?
Amikor a cicnek szeretetrohama van:
Ülök a széken. Lassan, laposkúszásban, méterről-méterre becserkész, mintha támadni szándékozna. Amikor odaér hozzám, felugrik, rezgő funkcióra kapcsol. Feláll, a két hátsó lába az ölemben, a mellsők a vállamon. És indul az arctisztítókendő-funkció: végignyalogatja az arcomat.
Van hogy felmegy a vállamra, és a nyakam körül gyalogol vagy 5-6 kört. De szerintem ez annyira nem rendkívüli.
Egyébként ha én veszem fel, nagyon ritka az, hogy rezeg... Egyáltalán: másnak nem is dormákol, a családból, csak nekem :)
Elkiser wcre:) es amikor lehuzom ket labra all es belenez....harmonika ajto ala benyul es elhuzza...a sima ajtot is kinyitja, raugrik a kilincsre. Vagy ramaszik, ha ott van valami es kinyitja.
Amikor jovok be a szobaba, elbujik valami moge es riszalja a hatsojat es letamad:)
Mindent megszagol, pl ha kinyitom az uditot :)
Ha vacsizok a ket mellso labat rateszi a labamra es a mancsanval "megsimogatja" a kezem es kerleloen nez ram. Ha ehes, ramnez, nyavog es kimegy a talkajahoz, megvarja amig kimegyek es leul es nezi a taljat.
Ha rosszat csinal es ranezunk, ug, tesz, mintha semmit nem csinalt volna es elkezd mosakodni:)
Ha felallok a szamitogepszekbol rogton rafekszik es havisszajovunk gyorsan becsukja a szemet, mintha aludna :-)
most peldaul megsertodott ram, mert simogattam alvas kozben es elment az agy tuloldalara, es farral erre megsertodve legubbasztott :-)
Hirtelen ennyi..:D
Jaa es ha raszolok mindig visszanyavog:D:D:D
#8.ik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!