Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit adjak nekik, hogy hízzanak?

Mit adjak nekik, hogy hízzanak?

Figyelt kérdés

Van 2 cicám. az egyik 2 kilós a másik 3 kilós. Nagyon vékonyak és most is ott van nekik a kaja de mégsem esznek.

Pedig a kedvenc tápjuk és konzervüket adom nekik.

2012. nov. 2. 12:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor most az a helyzet, hogy ilyen hirtelen lefogytak? Mert az megint más, mintha simán csak ilyen vékonyak.

Amúgy a tejszínt imádják, és az eléggé hizlal. De valóban valami prémium táp kellene nekik. Én Royal Canin-el etetek, elégedett vagyok vele. Ha nagy kiszerelésben veszed, akkor ha kilóra kiszámolod, nem drágább mint egy whiskas vagy hasonló gagyi táp. Ráadásul sokkal nagyobb a tápértéke, így sokkal kevesebb elég belőle. Az enyémek kb fele annyit esznek RC-ből, mint mondjuk whiskasból.

2012. nov. 2. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Junior (kiscicáknak való) tápot adj nekik, annak magasabb az energiatartalma, így talán el lehet elérni némi hízást.
2012. nov. 3. 13:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem csak sosem voltak valami dagi macskák..étvágyuk se nagyon van végig alusszák a napot. De most voltunk dokinál vettem nekik 2 féregtelenítő tablettát meg szurit kaptak és a doktornő adott tápot, valami gyógytáp. Ő is a Royal Canint ajánlotta. Hétfőn megyek és veszek!
2012. nov. 3. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!