Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit adjak nekik, hogy hízzanak?

Mit adjak nekik, hogy hízzanak?

Figyelt kérdés

Van 2 cicám. az egyik 2 kilós a másik 3 kilós. Nagyon vékonyak és most is ott van nekik a kaja de mégsem esznek.

Pedig a kedvenc tápjuk és konzervüket adom nekik.

2012. nov. 2. 12:29
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Férgesek nem lehetnek mert 1 hete kaptak féregtelenítőt!
2012. nov. 2. 12:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Mennyi féregtelenítőt kaptak? Ekkora macskáknak egy egész tabletta kell.

Egyébként meg rendes minőségi táppal kell őket etetni vagy főtt csirkehússal.

Mennyi idősek?

2012. nov. 2. 13:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, mostanra szép kövér lett. Csirke hús, nyak, farhát főzve, leves és jó minőségű táp. Ezek beváltak nálunk :)
2012. nov. 2. 13:37
 4/13 Vicuska87 ***** válasza:
44%

Attól, még lehetnek férgesek, mert kaptak féregtelenítő tablettát! Ellenőtizni kell a székletüket, és ha abban nem látsz, akkor valóban nem férgesek!

Hát nem tudom, hogy mi a kedvenc táp, vagy konzerv, remélem nem Viszkász!

Valami prémium táp kellene (Acana, Orijen, Royal Canin), mert a 2 kilo kevés, igaz nem tudjuk milyen idősek a cicák!

Főtt csirkemell enyhén sós vízben,és kicsit minőségibb alutasakos/konzerv, ami húst is tartalmaz!

2012. nov. 2. 14:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Mind a 2 egész tablettát kapott. A székletükben nem látni. Nem Whiskas-al etetek. Akkor étrendet változtatunk. :)

Az egyik 1 éves a másik 5.

2012. nov. 2. 14:54
 6/13 Vicuska87 ***** válasza:
44%
Húúh, akkor jó korban vannak mindketten, ahhoz hogy azt gondoljam, ez a súly kevés nekik!
2012. nov. 2. 15:03
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen, ezért is tettem fel a kérdést mert aggódom értük.

Köszönöm a gyors válaszokat!!! :)

2012. nov. 2. 15:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Az enyém több,mint 1 éves,de alig eszik.3.5 kg kb,vékony cica,de nagy..(mások szerint),sziámi keverék.
2012. nov. 2. 17:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor ő is hasonló mint az enyém. De én amúgy is próbáltam már mindennel hízlalni őket de nem sikerült azért tettem fel a kérdést, hogy mit adjak nekik, hogy hízzanak. Nem akarom, hogy dagi cicák legyenek akik mozdulni se mozdulnak csak azért legyen már valami pocakjuk.
2012. nov. 2. 18:09
 10/13 A kérdező kommentje:
De különben van mikor 3-4 kilósak de sokat mozognak a lakásban is.
2012. nov. 2. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!