4. honaposak a babáink. Ikrek. Az egyik 5600-ról 5450-re a másik 4300-ról 4150-re fogyott. Pedig ugyanugy esznek mint eddig mi lehet a baj? Mit adjak nekik hizzanak kicsit mert baj lesz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 20:34
2/11 anonim válasza:
A babák ha nőnek,akkor nem híznak. Lehet,hogy a tieidnél is csak ez a baj. Ha éhesek lennének,akkor sírnának is. Majd újra fognak hízni is.
3/11 anonim válasza:
azért igy is elég kis sulyuak,ráadásul még fogynak is.nagyon vékonykák lehetnek.de mégis mit esznek?szoptatsz,vagy tápszer,esetleg elkezdtél hozzátáplálni?
4/11 A kérdező kommentje:
Tápszert kapnak + a nagyobbiknál hozzátáplálok
2010. júl. 4. 21:04
5/11 anonim válasza:
hiszen ikrek,akkor már a másiknál is hozzátáplálhatnál,ha eggyiknél elkezdted.hát a gyümölcsöktöl,nem fognak hizni,talán majd,ha hust is esznek,vagy adjál tejpépet,ha szeretik
6/11 A kérdező kommentje:
Azért csak az egyiknél van rendes hozzátáplálás mert a másik nem nagyon fogad el semmit a tápin kivül
2010. júl. 4. 21:16
7/11 A kérdező kommentje:
A tejpépek jobban hízlalnak mint a tápszer?
2010. júl. 4. 21:17
8/11 anonim válasza:
Én ma adtam először a babámnak Milupa HA vaníliás rizspépet, de hamar megéhezett utána, pedig a promócióban épp ellenkezőleg írják. És nem nagyon ízlett a babámnak, pedig annyira, édes, én is megkóstoltam.
5 hós a babám, én azt vettem észre, hogy amióta hozzátáplálom, azóta jobb az étvágya, többet eszik. Mi is elég vékonykák vagyunk egyébként. Mi voltunk vérvételen is, hogy miért eszik keveset és volt 2 hét, hogy nem változott a súlya, kicsit vashiányos, ez lett az eredmény. Vasat írt fel a doki.
Nektek mit mond a doki?
9/11 A kérdező kommentje:
Még semmit holnap megyünk koraszülött felülvizsgálatra aztán ott kiderül majd
2010. júl. 4. 22:11
10/11 anonim válasza:
21.07:attól,h ikrek,még nem klónok.:)))Két különböző gyerek,különböző igényekkel.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!