Hogy szoktassam rá a macskám, hogy ne az ágyon mosakodjon?
Én is felengedem az asztalra. Nagyon okos, az étel nem kell neki, közben engem néz és járják az ölembe meg vissza.
A külön plédet javaslom, ha nem akarod pont az ágyneműre fektetni a macskát.
Köszi a válaszokat!
Utolsó kettő: ne haragudjatok, hogy ezt írom, de sztem nagyon gáz, hogy felengeditek a konyhaasztalra. Persze engem is lehet támadni, hogy zavar az ágyon mosakodás, na de azért már mégis....MACSKA A KONYHAASZTALON???????? El sem hiszem, hogy valahol ez természetes.
Én se mondtam rád, hogy gáz, akkor te hogy mersz ilyet mondani??????
Remélem éjjel le is hugyoz a macskád, azt érdemled!
most nem azért, de akkor miért van macskád?
előttem is írták h rengeteget mosakodnak,és örülj h mosakodnak, mert amugy a cicák az egyik legtisztább állatok! és az h az ágyadon csinálja attól az ágyadnak nem lesz semmi baja! nem oda nyalja le a kakimaradékot (ami mellesleg kb olyan kevés h nincs is) egyszerűen csak a saját szagát kell éreznie mindenhol...
úgyhogy erről ne akard leszoktatni mert nem fog menni...túl mély ösztön ez ahhoz...
Pici toleranciát gyakoroljatok már :).
Nekem pl. nem mehet a konyhába a cicám de semmi bajom azokkal akiknek igen, mert mit befolyásol az engem? Azzal sincs semmi bajom ha te nem akarod a cicát az ágyadon, szíved joga, mindenki máshogyan érzi jól magát a saját otthonában, ahhoz szerintem senkinek semmi köze. Azzal sem lenne semmi bajom ha valaki 30 macskával az arcán aludna. Ha úgy érzi jól magát, remek dolog.
Nem is hiszem hogy szükség van a kiabálásra hiszen más emberek cicái rohadtul nem befolyásolják a ti életviteleteket szóval semmi ok a veszekedésre szerintem, sem pedig az egymás / egymás szokásai felett való ítélkezésre :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!