Meddig él egy macska?
Én mindenféle cicát magamhoz vennék, ha tehetném. Menhelyen attól mented meg, hogy örökre ott maradjon, sintértelepen pedig az altatástól.
Sajnos, kevesen gondolkodnak 5 év feletti cica örökbefogadásában, mindenkinek kiscica kell. Pedig a középkorú és idősebb macsekoknak is szükségük van a szeretetre, a törődésre.
Persze, nemcsak a fiatal cicáknak kell a szerető otthon.
A legidősebb cica akit "ismertem" olyan módon hogy ismertem a gazdáját míg még élt a cicó, 24 éves volt :).
Huhh köszönöm a válaszokat!
Barátnőmnek szeretném a cicát szülinapjára de én nem értek úgy a cicákhoz ezért kérdeztem! :)
24 éves az én legöregebb macska "ismerősöm" pedig a hírhed whiskason él 24 éve.. két éve kedve támadt kiugrani 1.5 emeletről.. semmi baja nem lett,nekünk szivrohamunk volt..
azt mondta nemrég nekem egy állatorvos hogy a hosszú élet titka a jó macskatáp.. és hogy ne etessem maradékkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!