Mit kezdjek egy ilyen akarnok cicával? Kikészít!
Van egy lassan 2 éves kandúrom. Háromszor beszéltem már meg időpontot dokival kasztrálásra, mindháromszor megszökött. Először egy hónapra, aztán 2 hétre és most pedig tegnap este és szerdán lenne a műtét.
Az volt a tervem, hogy bezárom szerdáig, erre nem megtanulta kinyitni az ajtót?
Állandóan menni akar de csak este. Nappal olyan édes mint egy kiscica, de ha sötétedik, rájön a dili.
Nagyon szeretem, azért is félek, hogy baja lesz. De most mit kezdjek vele? Magától haza se jön, mindig nekem kell megtalálni. A környéken már hülyének néznek, hogy feszt a macska után koslatok.
Hagyjam menni ahova akar és ne keressem?
Ha véletlen megtalálom szerdáig és kasztrálják lenyugszik?
Vagy ez már mindig így marad?
21:16 voltam.
Nem értem miért kellett lepontozni!?
A kandúr élet gyönyörei!! Bal hátsó láb eltörve!! Nyársakkal tűzték össze!!
3 lehetőségem volt miután megtaláltam így a cicámat, lógó lábbal.
Vagy hagyom eltörve lógva mert egy idő után nem fájna már neki, használni már nem tudta volna.
Amputáltaom a lábát.
Megműttetem 40-50 ezerért Pesten (vidéki vagyok).
Szerintetek a mai világban kinek van arra pénze hogy ennyiért megműttesse a cicáját?? Szerencse hogy nekem éppen volt + a gyógyszerek, mert pár hétig fájdalomcsillapítót kellett neki adnom plusz nem mehetett ki lakásból 1 hónapig, még azt is meg kellett akadályoznom hogy ezidő alatt az ágyra felugorjon!!
Tényleg nem az utódokról szól, de ok okozati összefüggés van benne nem is kicsi.
És függetlenül attól hogy kórica vagy sok utód miatt van ivartalanítva az eljárás ugyanaz.
Nekem ivartalanítva van, de kóricál, vadászgat ami nem baj. Lényeg hogy negyedére csökkent a kórica és ezáltal a balesetveszélyes helyek száma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!