Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit kezdjek egy ilyen akarnok...

Mit kezdjek egy ilyen akarnok cicával? Kikészít!

Figyelt kérdés

Van egy lassan 2 éves kandúrom. Háromszor beszéltem már meg időpontot dokival kasztrálásra, mindháromszor megszökött. Először egy hónapra, aztán 2 hétre és most pedig tegnap este és szerdán lenne a műtét.

Az volt a tervem, hogy bezárom szerdáig, erre nem megtanulta kinyitni az ajtót?

Állandóan menni akar de csak este. Nappal olyan édes mint egy kiscica, de ha sötétedik, rájön a dili.

Nagyon szeretem, azért is félek, hogy baja lesz. De most mit kezdjek vele? Magától haza se jön, mindig nekem kell megtalálni. A környéken már hülyének néznek, hogy feszt a macska után koslatok.

Hagyjam menni ahova akar és ne keressem?

Ha véletlen megtalálom szerdáig és kasztrálják lenyugszik?

Vagy ez már mindig így marad?

2009. aug. 9. 09:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
82%
Pipáld be a nem hasznos válaszokat.
2009. aug. 9. 21:11
 22/37 anonim ***** válasza:
82%

Ezek a cicák mind meghaltak. És mind feleőtlen macskatartók áldozatai. Nagyon szomorú. :(

[link]

2009. aug. 9. 21:13
 23/37 A kérdező kommentje:

Ja, azért nem látod, mert nem hasznos.

Amúgy eszem ágában sem volt vitát indítani :( Sajnálom.

Azt kérdeztem mi lenne a legjobb neki szerdáig amíg kasztrálják, meg hogy megváltozik-e nem azt, hogy kasztráltassam-e?

A többieknek nagyon kösz a válaszokat.

2009. aug. 9. 21:14
 24/37 A kérdező kommentje:

Jaj szegény cicák, megnéztem az oldalt amit belinkeltél.

Ezért sem értem ezt a mérhetetlen butaságot, miért ellenzi valaki, hogy a macskája vidáman éljen.

2009. aug. 9. 21:16
 25/37 anonim ***** válasza:
62%

20:58-nak:

Bocsi, de ha jól olvastam az eddigieket, itt bizony többen állítják azt, hogy ez az ivartalanítási dolog elsősorban a gazdi kényelmét szolgálja, nem pedig a cicáét, mint ahogy azt gondolod.

De lássuk csak miről is folyik a vita:

http://www.youtube.com/watch?v=jvRhk-tTpT8

2009. aug. 9. 21:16
 26/37 A kérdező kommentje:

És most el kéne rettenni?

Érdekes a videó amúgy, köszi.

2009. aug. 9. 21:20
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

21:11nek

köszi az infót! Erről mindíg megfeledkezek!

2009. aug. 9. 21:20
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Hű,én nem tudtam végig nézni. Még jó hogy alszik közben. :)
2009. aug. 9. 21:22
 29/37 anonim ***** válasza:
85%

17:33-nak

Nekem ivartalanítva van, mégis előfordul hogy egész nap nem látom. Vadászni megy. Nincs ezzel semmi gond. Sokszorosára nő az esélye annak hogy baleset éri ha évente 2x a nőstényeket keresi és megy át a főúton. Most 7 éves a kandúrom. 30 éve vannak macskáink, de 2-3 évnél nem sok kandúr élt tovább sajnos mert mindíg elütötte az autó. Nekem ez nagyon fájt mindígis. Most úgy gondolom mindkettőnknek jobb így.

2009. aug. 9. 21:26
 30/37 anonim ***** válasza:
82%

18:27nek

Gondold végig miket beszélsz! 6 lánycica van nekünk!! Ha leellik mind a 6 mit csinálnál ennyi kiscicával?? Ki a fenének adnád oda őket??? Olyan is volt hogy 5 kiscicából 4 lány volt. A lány cicákat sokkal nehezebb elajándékozni!

És mielőtt ítélkezne bárki is nem azért van ennyi lánycica mert felelőtlen vagyok. Azért mert a nyakamon maradtak, nem kellettek senkinek és azért mert előszeretettel szegődnek hozzánk idegen macskák. Odajárnak enni és ottragadnak. Nem lehet őket elzavarni!!

Gondolkozz el mit csinálnál évente 25 kiscicával....

Jelenleg 10 macskánk van... a fele csak úgy odaköltözött!!

2009. aug. 9. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!