Mit kezdjek egy ilyen akarnok cicával? Kikészít!
Van egy lassan 2 éves kandúrom. Háromszor beszéltem már meg időpontot dokival kasztrálásra, mindháromszor megszökött. Először egy hónapra, aztán 2 hétre és most pedig tegnap este és szerdán lenne a műtét.
Az volt a tervem, hogy bezárom szerdáig, erre nem megtanulta kinyitni az ajtót?
Állandóan menni akar de csak este. Nappal olyan édes mint egy kiscica, de ha sötétedik, rájön a dili.
Nagyon szeretem, azért is félek, hogy baja lesz. De most mit kezdjek vele? Magától haza se jön, mindig nekem kell megtalálni. A környéken már hülyének néznek, hogy feszt a macska után koslatok.
Hagyjam menni ahova akar és ne keressem?
Ha véletlen megtalálom szerdáig és kasztrálják lenyugszik?
Vagy ez már mindig így marad?
Akik képesek egy állatot kasztrálni a saját kényelmük és az állat állítólagos érdekére hivatkozva, azoknak javaslom kezdjék magukkal!
ha állatot akarok tartani, akkor azt úgy kell elfogadnom ahogy van.
A kérdés nem az, hogy kasztráltassam-e az állatomat, hanem, hogy alkalmas vagyok-e az állattartásra.
Képzeljék csak el a kedves kasztráláspártiak, ha a férjük levágatná a melleiket, vagy elcsúfítaná az arcukat, hogy ne legyen kedvük eljárni hazulról.
Ugye milyen praktikus megoldás!?
10:17-es vagyok
tudod kedves utolsó hozzászóló, alapvetően akkor is az emberek a hibásak!
vagy mit gondolsz? minden hajléktalant és állástalant kasztrálni, nemzőképtelenné kellene tenni, mert csak még több éhezőt csinálnak a világra?
UGYAN OLYAN!!!!!!!!!
és igen is a saját kényelmetekért csonkítjátok meg a macskát, mert nektek volna szívfájdalom ha meghalna!
persze szeretitek, de a macska egy ÁLLAT a vérében, öszöneiben van hogy vadászik, hogy harcol! azért vannak akrmai és éles fogai!
és igen soka kiscicát nemzenek.... de az meg az emberek felelőssége ha a gazdi utána nem tudja elajándékozni!
oldd meg... vállaltad a macska nevelését, gondoskodj is a következményeiről és próbáld meg rásózni valakire a kicsiket! tudom hogy nehéz, nekem is egy lány cicám van... de eddig mindig sikerült találni valakit!!!
csak keresni kell... persze ivartalanítani könnyebb...
És biztos vagy benn, hogy az általad elajándokozott kiscicák kisciáiról is lesz majd aki gondoskodik?
Egy ember felelős a saját döntéseiért. Én nylván nem fogok 100 kisgyereket lepotyogtatni... A macska az ösztönei után megy, annyi kiscicát csinál, amennyi csak kifér belőle. Ő nem gondolkozik azon hogy mi lesz velük. Ezt nekünk kell helyettük megtenni.
20:03
Hallottál már Darwin nevű bácsiról?
Szerinte majd a természet megoldja, és a gyengék elhullanak, az erősek pedig túlélnek.
Hol van ebben helye az ember beavatkozásának?
Istenem de sötét vagy. Annyira sajnállak.
Kíváncsi vagyok mi lett a kiscicákkal amiket a kandúrod gyártott. Vajon agyonütötték vagy vízbe fojtották?
Nem a saját kényelmem miatt kasztráltatom okoska. De neked hiába is próbál bárki bármit mondani, biztos okosabb leszel :)
De befejeztem, nem akarok eddig süllyedni.
Nos, akik ivartalanítás-ellenesek, azoknak érdemes ezeken a gazdikereső oldalakon körülnézni, kidobott, talált, beteg, sérült cicák százainak próbálnak gazdát találni, ami emberfeletti feladat, a menhelyek már nem tudnak újabbakat befogadni, és rengeteg cica hal meg hosszú szenvedés után az utcákon. Én nem hiszem, hogy ez bárkinek elfogadható lenne. Még mindíg az ivartalanítás a legemberségesebb megoldás, előttem is leírták már, hogy miért.
Valaki árulja már el hol van itt olyan hozzászólás ami ellenezte volna az ivartalanítást????
Lehet csak én nem tudok olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!