Nem zavar senkit, hogy a macskakaki olyan büdös?
9.21-es nagyon sajnálom :(
Bocs az offért.
9.21 vagyok!
Az elütött cicám egy éves volt, bent aludt, nappal engedtem ki.
Csak azért írtam le, mi történt vele, hogy pl a kérdező is mérlegeljen. Lehet, hogy ma zavar a macskaszarszag, de nem biztos, hogy a cicád holnap is veled lesz.
Vagy rossz almot használsz, vagy nem jó ételt adsz a cicának. Sokszor este érek csak haza, így csak akkor tudom takarítani az almot, de soha nincs szag a lakásban.
Vannak olyan tápok, amelyektől a kaki nem lesz olyan büdös.
Hát az én macskám irtó büdöseket szarik. De hát ez van. A macskatartás ezzel jár.
Ráadásul szegény macskám célozni sem mindig tud. Van amikor benne gubbaszt az almos tálban, de a segge kilóg és mellépotyogat. :D Utána megszaglássza és kaparássza a padlót legalább fél óráig, amíg meg nem unja.
Ha kiengedném, akkor kint is tojna, de akkor úgy megszökik, hogy 3-4 napig nem is látom. Úgyhogy inkább bent tartom és szedegetem utána a bűzös "virslicskéit".
Előtte volt kutyám is. Vele bűz szempontjából sokkal kellemesebb volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!