Anyukám kiengedte a cicákat, de mi lesz ha elszöknek, vagy elviszik őket?
Van egy sima cirmos-vörös cicám, nagyon szép, dominánsabb benne a cirmos, de a hátán fellelhető a vörös szín.
A másik cicám pedig tricolor, kisebb is.
Azt az ajánlatot kaptam, HA eltűnnek, vagy valamelyiket elviszik, akkor olyan cicát kaphatok amilyet mindig is szerettem.
Az én álmom, egy Maine coon, vagy Brit rövid szőrű.
Most megéri ez az alku, hogy kirakjam őket? sok cica tűnt el tőlünk, mert kicsit forgalmasabb az utcánk s ha senki nincs itthon simán elviszik őket. :((
Mit tudnék tenni ellene?
bocsi,szerintem nem kéne így állatot tartanotok. te még gyerek vagy, valamilyen szintem érthető is..anyukad meg elég felelotlen....
és csak úgy mellékesen, egy macska nem attól szeretheto,hogy milyen fajta. nekem 3 egyszerű,keverék cirmosom van,de nem "cserelnem" el a legkulonlegesebb fajtakert sem!!! főleg nem ilyen áron...
Én is mondtam neki, hogy nincs büdös, de ő érzi.. hát biztos jobb orra van nálam de apa se érzi.
A színt azért írtam le mert szerintem úgy átlagosan kedvelt színek a "vörösek, vörös-fehér, cirmos-vörös, és főleg a tricolor".
Egyszer születtek a szomszédban kiscicák, ilyen idősek voltak már a gazdái "nyugdíjasok" és nekünk szóltak, hogy rakjuk már fel őket internetre. Apu rakta fel velem együtt, és a vörösért meg a tricolorért már aznap hívtak.
Ebből gondolom, hogy ezekre "ugranak" az emberek, és az sem zavarja őket, hogy nyakörv van rajtuk, hogy ápoltak.
Tök mindegy hogy a macska törzskönyves e vagy sem, ha nem raksz alá, minőségi almot, akkor ugyanolyan büdös a végtermék.
És ha az is büdöset csinál, akkor anyukád azt is kirakja???
Hát ez undorító nevelés, már ne haragudj!
Én is úgy gondolom sajnos hogy anyukád csak szabadulni akar a mostani cicáktól.
Szerintem látja hogy lehet hogy ugrasz a lehetőségre hogy megszabadulj e 2 cicától egy új reményében, és akkor mondjuk mondhatja majd azt hogy nincs pénz most törzskönyves cicát venni, vagy efféle.
A törzskönyves macska is ugyanolyat kakil mint az összes többi, anyud egyszerűen nem akar bent tartani semmilyen cicát csak nem akarja ezt a szemedbe mondani (ennyi infóból én erre következtetek, persze tévedhetek mivel nem ismerem őt).
Én mondjuk megkérdezném hogy hogyan viselné az új macskát odabent, hogyha ezt a kettőt nem tűri...? Miben lesz az más? Attól hogy törzskönyves, az anyagcseréje még ugyanolyan :) Nekem egy cseppet sántít itt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!