Anyukám kiengedte a cicákat, de mi lesz ha elszöknek, vagy elviszik őket?
Van egy sima cirmos-vörös cicám, nagyon szép, dominánsabb benne a cirmos, de a hátán fellelhető a vörös szín.
A másik cicám pedig tricolor, kisebb is.
Azt az ajánlatot kaptam, HA eltűnnek, vagy valamelyiket elviszik, akkor olyan cicát kaphatok amilyet mindig is szerettem.
Az én álmom, egy Maine coon, vagy Brit rövid szőrű.
Most megéri ez az alku, hogy kirakjam őket? sok cica tűnt el tőlünk, mert kicsit forgalmasabb az utcánk s ha senki nincs itthon simán elviszik őket. :((
Mit tudnék tenni ellene?
Szerintem nem viszik el őket, de tuti,hogy ha szobamacsekból lett kinti cica, akkor nem sokáig húzza. Szóval az az ajánlat, hogyha kiteszed ezeket a macskákat, akkor kapsz egy szépet bentre?
Szerintem gondold meg: Egy új cicát akarsz a kettő helyett, vagy megtartod a régieket?
Gratulálok édesanyád mentalitásához... Igazán...
Pont így kell nevelni egy gyermeket
Na, de , szerintem nem vinnék el.
Nekem már volt egy csomó macskám, többet nem lesz. Legalábbis kint nem, mert megtanultam,hogy kint nem élnek sokat!
Mi zsákutcában lakunk, sehol egy szomszéd, autók sem.. eddig semelyik macskám ( a 10-ből) nem élt 9 hónapnál többet!!
Jaaaaa! Hogy neked akkor vesznek új macskát, ha a régiekből egyet megölnek, elvisznek stb.. hát, ez gáz!
Gondold át: Szereted te egyáltalán ezeket a macskákat? Ha igen, akkor nem rakod ki őket a kertbe!
Eddig is kinti-benti cicák voltak, legalábbis 2 hónapos korukig kint voltak, s utána kerültek hozzám, ismerik a kinti világot, jobban is szeretnek kint lenni.
A baj az, hogy ha nincs kint senki velük, elmennek felfedezni a világot ( nőstény ) cicák létükre, s az utcára persze, mert az ott nekik jobb.... o.O
De fogalmam sincs miért jobb ott mint bent az udvarban. A kert végünkben még kiscsirkék is vannak xD
Tervezzük az ivartalanításukat is, ami természetes lenne, mert nem kell több cica.
Anyum azért döntött így mert hogy az alom büdös. -_- naponta cseréltem, vagy ha nem is az egészet a sz*rt mindig kiveszem belőle h ne szagosodjon tőle a fürdő. Vettem bele alom szagtalanítót is.
De egész egyszerűen ő nem tűri meg őket. S kitette őket. S persze én kérdeztem de ha elüti az autó vagy akármi akkor mi lesz? s erre mondta, hogy akkor olyan cicát kapok amilyet szeretnék.
S mondtam neki, hogy oké de akkor törzskönyves lesz és Csak Bentre. S erre azt mondta jó.
Na most tiszta tanácstalan vagyok. Mert ha egyik eltűnik, mire fel engedné be az új törzskönyves cicát ha őket se viselte el? ....
12 évesen biztos azon jár a fejem, hogy megöljem a saját macskáimat egy szebb cicáért?
erre sose vetemednék
Tanácsot kértem, hogy mi lehetne a megoldás, hogy mégse kelljen kiraknom őket. Egy állatot sem bántottam soha, nem tudom miért kell rögtön rosszra gondolni.
Hihetetlen milyen szülők vannak. Az ilyennek én nem hinnék, hogy benti macskát kapok, az is épp olyan büdöset sz*rik, már bocsánat...
Ha nem szeretitek a macskákat akkor ne tartsatok macskát... ha tudod hogy kint veszélyben vannak akkor nem kell kiengedni csak úgy magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!