Bhell777 kérdése:
Nőstény kiscica ivartalanítás, mikor várható széklet?
Figyelt kérdés
Csütörtökön késő délután ivartalanították az 5 hónapos nőstény kiscicámat. Még nem volt széklete pedig próbáltam neki szaftos ételt adni, nem kapott száraz eledelt hogy meginduljon a bélműködése. Meddig normális még hogy nincs széklete? Mikortól kezdjek aggódni? Mivel lehetne elősegíteni hogy meginduljon a folyamat?2012. okt. 12. 20:45
1/5 anonim válasza:
Gondolom koplalt műtét előtt. 24 óra kell az első étkezés után.
2/5 A kérdező kommentje:
És mi az az idő amikortól már orvoshoz kell fordulni?
2012. okt. 12. 21:34
3/5 anonim válasza:
Gondolom ma reggel evett először, mert tegnap még nagyon kába volt. Holnapi nap biztos lesz széklete. Nem tudom mikortól baj, ha nincs, de emiatt most ne aggódj.
4/5 Mecse válasza:
Szerintem is holnapi napon esedékes hogy legyen széklete.
Ivartalanítás előtt 10-12 órát elvileg koplaltatni kell az állatot, így nem csoda ha mondjuk még nincs annyi a gyomrában / beleiben hogy ki kelljen jönnie.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, reggelre már várt az "ajándék" az alomban :)
2012. okt. 13. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!