Mitől lehet ez?
Van egy 5 hónapos lány macskám, 2 hónapja van nálam. Előtte kinti macska volt, most benti.
Pár hete észrevettem egy kis vért a székletében. Féregtelenítést megismételtem, hátha férges, diétáztattam, nem múlt, orvostól kapott injekciót, kapott gyógytápot. Nem mindig, de időnként még mindig ott a vér a székletben. Már átszoktam Royal Canin tápra, benti macskáknak valót kap, meg vitamint is. Semmi baja, eszik, iszik, játszik, növekszik, csak az kis vér időnként.
Van még itthon tabletta, megismétlem újra.
Lehetséges, hogy ilyen nehéz kihajtani a férget, már többször kaptak féregtelenítőt.
Igen lehetséges hogy többszöri féreghajtás szükséges. Azt mondanám hogy menj el egy másik orvoshoz, illetve ha te adod a cicádnak a féreghajtót ami még azt mondod van otthon, akkor figyelj rá hogy a testtömegének megfelelő mennyiséget kapjon belőle! Kevesebb hatástalan, több pedig ártalmas.
Folyamatosan kell féreghajtást végezni a cicákon is -azokon is amelyek benti macskák, 3-5 havonta- mert a lappangó pete átkerülhetett a kiscicába már az anyatejjel, a féreghajtás pedig csak a kifejlett férgeket távolítja el, a petéket nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!