Kan macskám szőre a nyakán egy foltban teljesen kihullott . Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 20:05
1/6 anonim válasza:
Nincs kullancs benne, vagy bolha, ami miatt kikaparja magának?
2/6 anonim válasza:
Gomba,atka,tetű. Bármi lehet.Vakarózik? Vidd orvoshoz mielőtt rosszabb lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Panel macskusz... nincs bolha sem kullancs benne, vakarózni szokott de nagyon ritkán. Volt fél éve egy ugyan ilyen foltja a hasán de oda visszanőtt a szőr, az a folt kicsit pirosas is volt...
2012. okt. 8. 20:56
4/6 anonim válasza:
Ez egy elég rejtélyes dolog, az én szobacicámnál is ez volt, egy 10 ft-os nagyságban szőrhiány a nyakán. Nem láttam vakarózni, élősködők ellen kezelve volt. Az orvos azt mondta hogy lehet akár a spot on cseppentőre allergiás, vagy az éves oltásra. Tulajdonképpen épp ott van a folt, ahová az oltást kapta. Most már kezd visszanőni a szőre, nem kezeltem semmivel.
5/6 anonim válasza:
allergia a szojara a hulye konzervekben, probalj normalis kajat adni neki (premium tap amiben 100% hus van es semmi gabona meg szoja, fott csirke kicsontozva stb). valoszinuleg a gabonara ad ilyen allergias reakciot a cica, foleg az ivartalanitott szobakandurokra jellemzo, nekem is volt ilyen cicam...nem tudom, olyan mintha ekcemas lenne. vagy a szoja vagy a gabona allergizalja, amit az olcso konzervekbe tesznek terfogatnovelonek. abszolut nemmacskanak valo tapanyagok ezek, fogalmam sincs hogy engedelyezik az ilyen tapokat. de sajna a legtobb bolti konzerv ilyen :O
6/6 anonim válasza:
az enyemnek allatmodra viszketett is a folt es folyton veresre kaparta...szegenyke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!