Berni pásztorom most vedlik, az aljszőre teljesen kihullott már, fedőszőre is nagyon megritkult, a farka is teljesen megvékonyodott, kezd hasonlítani egy svájci havasi kutyára. Normális ez?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 17:10
1/7 anonim válasza:
nekem berni pásztor keverékem van, és neki is jócskán kihullott a szőre, szerintem normális, ugyanis most vedlenek, és te sem gondolhatod,h abban a téli bundában legyenek ebben a hőségben...
2/7 A kérdező kommentje:
2 bernim van, majdnem egykorúak, a másik is vedlik, de azért nem ennyire.
2011. jún. 25. 17:21
3/7 anonim válasza:
Nekem,ill anyáméknak van egy nagy fehér kutyája,berni típusú szőrben.Olyan volt az udvar az elmúlt hetekben,mintha havas lenne.A kutya a fele lett,szó szerint szinte az összes szőrét levedlette.Először ijesztő volt,meg kicsit kopottasnak is tűnt.Most már helyre jött.Átment,olyan goldi féle szőrbe.Türelem,szerintem a másik is levedli a téli bundát,csak lassabban.
4/7 anonim válasza:
Hiába egy fajtád van, nem egyformán vedlenek.
Ez az első vedlése nálad ?
5/7 A kérdező kommentje:
Fiatal kutya, most vedlik igazán először, de már nem kölyökszőr volt, amit elhullatott.
2011. jún. 28. 16:38
6/7 anonim válasza:
Berninél teljesen normális!!! Tényleg olyan lesz, mint a nagy svájci. De hamarosan visszanő a szőre.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok!:) Amúgy a maradék szőre szép fényes, egészséges.
2011. jún. 28. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!