Bolhanyakörvvel kapcsolatos kérdéseim lennének!?
Figyelt kérdés
A hét hetes kis cicám bolhanyakörvet visel. Olvastam olyanokat, hogy csak hat hónapos kortól ajánlott, de az eladó azt mondta, rá lehet tenni. Nem csak kicsi, ráadásul még benti macska is és elég sokat simogatjuk. Olyannyira sokszor van kézben, hogy fárasztó lenne minden alkalom után kezet mosni, ezért ezt étkezések előtt teszem meg. A macska velem alszik és bújik is állandóan. Lehet a bolhanyakörvtől nekem vagy a macskának valami baja? Nem tudom, bionyakörv-e, de az állatnak a szájában is volt tegnapelőtt és az Égvilágon semmi baja nem lett tőle azóta és az egyhetes viselés alatt nekünk se. Okozhat még problémát a későbbiekben?2012. okt. 4. 19:49
1/6 A kérdező kommentje:
Ja, nem egy hete van rajta hanem 4 napja...
2012. okt. 4. 19:51
2/6 anonim válasza:
nem hinném hogy ártana.. nekem is van cicám-kutyám! mindegyiken van nyakörv, velem alszik a macska ,semmi bajom nincs tőle:)
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Nagyon köszönöm a válaszod! Megnyugodtam tőle. :)
2012. okt. 4. 19:56
4/6 anonim válasza:
Semmi bajotok nem lesz, nyugi :)
Nálunk 4 macsek és egy kutya van nyakörvvel ellátva,szobákba,ágyakra feljárnak és minden rendben évek óta.
5/6 anonim válasza:
Benti macska? Annak miért kéne bolhaírtónyakörv? Ha bolhás, ki kell írtani belőle, nem fog bele menni bolha.
6/6 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim alapján, nem ér semmit a bolhanyakörv. Nekem is panelcicám van, egyáltalán nem bolhás. Ha édesanyámékhoz megyünk, ahol több kinti-benti állat van, akkor utána mindig lefújom Frontline-al, és nincs bolhája. De nem hiszem, hogy baja lenne tőle. Arra vigyázz, nehogy felakadjon valahová, pláne, hogy még kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!