Mi okozza a benti cicák oltásával kapcsolatos vitákat?
Sziasztok! Még állatorvosok sem értenek egyet abban h benti cicákat kell-e oltani. Mi ennek az oka? Én beoltattam a cicámat, mert szerintem jobb a nyugodtság, mint hogy izguljak, de kíváncsi lennék, miért gondolja ezt az egyik állatorvos, a másik meg azt.
Mondjuk abban legalább egyetértenek h a kinti cicákat be kell oltani, de ezt a benti dolgot nem annyira értem, mert ok, kevesebb az esélye h elkapjon valamit, de azért van, nem?
Aki esetleg tud cikket ami az oltás ellen van az nyugodtan linkelje be nekem, hálás leszek érte.
Értelmetlen válaszokat lepontozom v törlöm, segítőkész, értelmes válaszokat felpontozom, akkor is ha nem kapcsolódik szorosan a kérdéshez.
Veszettség elleni oltásra gondolsz?
Nekem van egy cicám, aki jelenleg kinti-benti, a veszettség elleni oltást kapja rendszeresen. Más oltást nem kapott még. Nemsokára költözünk és csak benti lesz, de akkor is be fogom oltatni majd.
Igazából én úgy voltam az eddigi macskáimmal, hogy volt olyan, ami csak úgy odajárt enni, nagyon nem simogattuk, ők csak féreghajtót kaptak.
De volt olyan macskám is, akit rendszeresen ölelgettem, beengedtem, őket mindig oltattam.
Szóval lehet, hogy ebben sincs logika, mindenesetre én is biztosabbnak érzem, ha be van oltva a macsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!