Olvastátok ezeket a macskatáplálással kapcsolatos tudnivalókat?
Még nem olvastam, eddig. Lehet benne valami, mert pl a száraz állateledeleket a jómúltkor mutatták, hogy hogyan készülnek vmelyik ism.terjesztő csatornán.
Hát, nem túl sok különbség van a számunkra készülő gabonapehely, és ez között. Egy kevés szárított húsport tettek bele. Ez a hús nem húscélra nevelt állatokból származott (pl tejet adó tehenek, tojást adó tyúkok -> természetesen a nagyüzemi termelésből), szóval el lehet képzelni, mennyi hasznosítható anyag van ebben a húsporban. És ráadásul minimális mennyiséget tettek bele!
Szóval tényleg el lehet gondolkodni, hogy ezt, vagy normál nyers kaját adok-e a macskámnak, amihez a természetben amúgy is hozzájutna. Mondjuk én nyers májat nem adnék neki, azt 100% megfőzném előtte.
Én is azt gondolom, amit az utolsó.
Szintén olvastam az oldalt és sok-sok igazság van benne. Rendszeresen készítek is nyers húst a receptjeik alapján( bár a zöldséget otthagyják), és az is igaz, hogy az egeret szőröstül-bőröstül stb...,de azért én is inkább vegyesen táplálom konzerveket veszek jobbat is, olcsóbbat is, szárazat meg prémiumot, cat-chow-t is, + sajt, sonka, tojássárgája. Mindent váltogatva.
Egyébként az enyémek remegnek a nyers húsért, nem kellett szoktatni rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!