Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskatartók, a ti cicátok...

Macskatartók, a ti cicátok -mennyire- rombol?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi hogy a kizárólag bent tartott kölyök illetve a már felnőtt macska mennyire rombol a lakásban. (Függöny cibálás, kanapé karmolás macskafa helyett)

Tettek valamit tönkre a lakásban, annyira, hogy ki kellett cserélnetek?

A bőrkanapék mennyire vannak "veszélyben" a cica körmeitől?

A ti macskátok hol koptatja a körmét?

A rombolás személyiségfüggő? Vagy csak azok a macskák okoznak károkat a lakásban, akikre nem jut elegendő figyelem, idő, játék, sokat vannak egyedül?

2012. okt. 4. 10:42
1 2
 11/13 Penszy ***** válasza:
nekem 2 cicám van és nagyjából lefoglalják egymást,persze én is sokat játtszok velük.van egy kaparófájuk azon élezik a körmüket.hát igen,a kábelek...az enyémek is szeretik őket,egyszer elrágta az egyik a telefontöltőmet...meg a virágokat szeretik rágcsálni ...néha lelöknek 1-2 dolgot,véletlen,de más gond nincs velük
2012. okt. 6. 01:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat!
2012. okt. 8. 08:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a bőr ülőgarnitúra,szőnyeg,függöny tropára ment:((((Nem száll le róla hiába van más játéka egyedüli cica.Nem tudom párom meddig bírja a rombolását,pusztítását míg nem volt nem volt gallyra vágva a lakás.
2013. máj. 23. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!