A cicátok halála után mennyi idővel került új kiscica a házhoz?
Pár órája halt meg a 4 éves kandúrom, eléggé kiborultam. Anya mondta, hogy tud szerezni kiscicát valahonnan, de ez engem a legkevésbé sem érdekel jelen pillanatban. Alig, hogy elvesztettem Őt, máris egy új cica jöjjön a házhoz? Én még jövő nyárig várni szeretnék azért. Még minden gondolatom az elpusztult cicám körül forog, folyamatosan könnyezek, sírok.
Túldramatizálom a dolgokat?
Nem, egyáltalán nem, mi is nagyon sírtunk, amikor meghalt az 1 éves cicánk.
Kérdés, h miben halt meg a tiéd, mert ha fertőző betegsége volt, akkor fél évig legalább nem lehet cica a házban (elég fiatalon halt meg, azért gondolom). Nálunk ez volt sajnos, mi alig bírtuk kivárni, de muszáj volt.
Úgy gondolom, h gyászold el ezt a cicát, és amikor úgy érzed, fogadj örökbe egy másikat, nagyon sok öröm, móka lesz egy kiscicával, és eltereli a szomorúságot. Elfelejteni nem kell őt, nekem a mai napig összeszorul a torkom, ha eszembe jut Pizsi (3,5 éve már) pedig a mostani cicáimat is imádom. Amint úgy érzed hadd jöjjön az új cica! Ha suliba jársz, lehet szerencsés, ha még a nyári szünetben. :)
nem,dehogyis! nekem előző februárban halt meg a macskám! énis annyira sírtam...:/ sőt nekem mégszarabb volt mert aznap tanultunk természeten a macskákról-.-
én most karácsonykor kaptam egy nagyon édi kiscicát,szóval már nem gondolok annyira a régi macskámra!:)
Lesz nálunk is kismacska ha érdekel:D már nem győzzük mert ideszokott egy nőstény és a szomszéd nőstény is osztódik.Elfojtani nincs szívünk a kicsiket de amúgy is háromból ha egy megéli az egy éves kort :( szokott lenni minden kinézetben fekete,fehér,vörös,cirmos,szürke,kávé,foltos :D
Tavaszi alomból csak egy maradt egy kis cirmos de újra vemhes a szürke macska.Szabadon tartott erős szép macskák egyet viszel hármat kapsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!