A cicátok halála után mennyi idővel került új kiscica a házhoz?
Pár órája halt meg a 4 éves kandúrom, eléggé kiborultam. Anya mondta, hogy tud szerezni kiscicát valahonnan, de ez engem a legkevésbé sem érdekel jelen pillanatban. Alig, hogy elvesztettem Őt, máris egy új cica jöjjön a házhoz? Én még jövő nyárig várni szeretnék azért. Még minden gondolatom az elpusztult cicám körül forog, folyamatosan könnyezek, sírok.
Túldramatizálom a dolgokat?
Én is nagyon sajnálom a cicádat!:(
Érzelmileg még egyértelműen korai lenne neked egy kiscica,de pár hét múlva talán esedékes lehet,ha olyan szempontból közelíted meg a dolgot,hogy ezzel esélyt adsz egy másik kis cicusnak,hogy szerető otthonba kerüljön.Pl hozhatsz most menhelyről egy picikét,dugig vannak gyönyörű kiscicákkal,mert mostanában sokan születnek,és nagyon sanyarú a sorsuk.
Én is viszonylag hamar hoztam a cicám halála után új lakókat,mert ajánlgattak nekünk kicsiket,és megsajnáltam őket,ők sem kellettek senkinek.Most itt vannak velünk,és örülök,hogy így döntöttem,mert valóban,kicsit elterelték a figyelmem a szomorúságomról,nélkülük mai napig úgy ébrednék minden nap,hogy csak az ürességet érezném,amit a cicám hagyott hátra a távozásával,és lehet,megkeseredtem volna mostanra..:(
Majd megszereted az új cicát is nagyon! És persze közben gyászolhatod a cicádat.Én minden nap gondolok az enyémre!
Apu hozott haza az utcáról egyet. Nagyon nyúzott volt és még picike. Ez két héttel az első halála után történt.
8-as válaszoló, ivartalanításról még nem hallottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!