Hogy viselkedett a cicátok mikor érezte, hogy már nincs sok hátra?
Figyelt kérdés
16 éves a cicám, a viselkedéséből rá sem lehetne ismerni. Ölbe mászik, bújik, felkönyörgi magát az ember kezébe. Ez régen elképzelhetetlen volt, az is nagy csoda volt ha nem hisztizett, ha felvettük.2012. aug. 27. 18:56
1/8 anonim válasza:
Sajnos jól érzed, valószínűleg erről van szó.
Főleg, ha soha nem is tette, meg már elég idős.
2/8 anonim válasza:
A mi cicánknál fordítva volt, ő már nem igényelte a társaságunkat és elvonult minél sötétebb helyre, mozogni sem akart.
3/8 anonim válasza:
Enyém is úgy viselkedett, mint az utolsóé. Bebújt a komód alá, mikor onnan kivettem, az ágy alá. Ez azelőtt soha nem fordult elő. Bár akkor már tudtuk, néhány napja van csak hátra....
4/8 A kérdező kommentje:
Rossz hallani ezeket a történeteket, nagyon sajnálom :(. Remélem az első válaszoló zéved. Köszönöm mindegyikőtöknek a választ. Egyébként az én cicám ahhoz képest, hogy 16 éves és megvakult eléggé egészségesnek tűnik, csak ez a fura viselkedése aggasztó.
2012. aug. 29. 00:37
5/8 anonim válasza:
Ha beteg lenne, szerintem nem úgy viselkedne ahogy írtad.
Reméljük még veled marad jó ideig!
6/8 A kérdező kommentje:
Nemrég csináltattam teljes vérkép vizsgálatot, és teljesen egészséges :))). Csak azért még is aggódik az ember, ha 16 éves a cicája:). Köszi a választ!
2012. aug. 30. 19:03
7/8 anonim válasza:
Örtülök neki! Jó egészséget a cicusnak!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. aug. 31. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!