Neked hány benti cicád van?
2 cicám van, mindketten lányok és ivartalanítva vannak.
Én nem gondolkodnék ivaros kandúrban, mert van hogy ivartalanítással sem szüntethető meg a már berögzött jelölés!
5 van. 1fiú és 4 lány, mind ivartalanított. Lányokat hoztam, mert azokat nem nagyon viszik, mert szülnek, vagy mert az ivartalanítás kb 5000Ft-tal drágább, ami egyszeri költség.
Attól ne félj, hogy nem fognak egymással kijönni, max egy hét és megbarátkoznak.
Az tény, hogy fel kell készülni a macskákra, nem tehetsz ki törékeny tárgyat, amit sajnálsz, vagy olyan helyre kell tenni, ahová nem férnek oda a macskák.
Kell nekik kaparófa, lehet nagy, azon tudnak ugrálni. A szekrény tetejére is szeretnek felmenni, pont a kaparófáról tudnak átugrani. Tehát múzeum nem lehet otthon.
Nekem először csak egy cicám volt, de nagyon unatkozott. Tört-zúzott, folyton nekem esett, karmolt, harapott. Persze csak játékból, hiszen nem volt más akivel játszhat és kiélheti az ösztöneit.
Ő ivartalanított kandúr. Majd egy éves korában beszereztem mellé egy 8 hetes kislányt. Azóta nem okoz kárt a lakásban, és engem sem támad, mert egymással játszanak inkább. Tök jól el vannak, szeretik egymást. :) Természetesen ő is ivartalanítva lett.
Ennek már 3,5 éve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!