Benti vagy kinti cicád van? És miért?
Nekem is kinti cicáim vannak, ugyanazért mint az elsőnek. xD
14/L
Van szegeden egy benti(sziámi), őt azért tartjuk bent, mert egyrészt 2 emeleten van a lakás egy társasházban, és amúgy is nagyon félős és lusta is. Már kiskorában is totál elveszett volt...már néha atól is frászt kapott, ha pórázon vittük le az udvarra...
A másik, egy karácsonykor(konkrétan tényleg 24-én) megmentett hajdani-kóbor cicám. most pesten lakok egyetem miatt, úgyhogy gondoltam elhozom (főként hogy a másik cica nagyon féltékeny). Nha, ezt a sima fekete macsekot lehetetlen 1 napnál tovább bent tartani úgy, hogy el is lehessen viselni. Fejjel megy az ablaknak, ha sokáig nem engedjük ki...lelök mindent a polcokról, szóval szörnyű. Úgyhogy kapott veszettség elleni és kombinált oltást, és bóklászon nyugodtan :) szerencsére zöldövezetben lakok most, alacsony forgalmú, egyirányű utcák vannak a környéken, sok fa, bokor, kert és mindenféle érdekes dolog egy macskának (még sünik is vannak :)
Harmadik vagyok.
Én nem félek, tudom, hogy tud magára vigyázni a nagy, főleg, hogy mi vidéken lakunk egy kis utcában, ami egyáltalán nem forgalmas. Ráadásul nekünk a garázsba vannak éjszaka meg amikor kedvük van bemennek oda.
Amúgy 1 nagy cicám van és annak 2 kölyke. Hamarosan mind a 3 ivartalanítva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!