Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Benti vagy kinti cicád van?...

Benti vagy kinti cicád van? És miért?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 16:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
33%
Kinti, mert anyumék nem engedik, hogy bent legyen.XD
2009. jún. 18. 16:59
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
benti, mert panelban lakunk, ám az egyiket ki-kiviszi apum a messzi hortobágyra, olyankor vagány kinti. :)
2009. jún. 18. 17:00
 3/21 anonim ***** válasza:
25%

Nekem is kinti cicáim vannak, ugyanazért mint az elsőnek. xD

14/L

2009. jún. 18. 17:02
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Van szegeden egy benti(sziámi), őt azért tartjuk bent, mert egyrészt 2 emeleten van a lakás egy társasházban, és amúgy is nagyon félős és lusta is. Már kiskorában is totál elveszett volt...már néha atól is frászt kapott, ha pórázon vittük le az udvarra...

A másik, egy karácsonykor(konkrétan tényleg 24-én) megmentett hajdani-kóbor cicám. most pesten lakok egyetem miatt, úgyhogy gondoltam elhozom (főként hogy a másik cica nagyon féltékeny). Nha, ezt a sima fekete macsekot lehetetlen 1 napnál tovább bent tartani úgy, hogy el is lehessen viselni. Fejjel megy az ablaknak, ha sokáig nem engedjük ki...lelök mindent a polcokról, szóval szörnyű. Úgyhogy kapott veszettség elleni és kombinált oltást, és bóklászon nyugodtan :) szerencsére zöldövezetben lakok most, alacsony forgalmú, egyirányű utcák vannak a környéken, sok fa, bokor, kert és mindenféle érdekes dolog egy macskának (még sünik is vannak :)

2009. jún. 18. 17:07
 5/21 anonim válasza:
12%
Kinti, mert a párom nem engedi be. Egyébként egy lúzer... folyton hülyére veri a többi környékbeli nagyobb macsek.
2009. jún. 18. 17:08
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Nekem kinti-benti, mivel az előző kinti volt, valaki ellopta, aztán pár hónap múlva úgy jött haza, mint egy zombi, úgyhogy el kellett altatni:( A mostani sokáig benti volt, csak egy párszor kiengedtük, és így megszerette a kint létet. De nagyon ragaszkodó, úgyhogy soha nem megy messzire.
2009. jún. 18. 17:20
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem féltek, hogy a kinti cicátoknak valami baja lesz? Elüti egy autó, bántják más állatok, emberek? Én ezért nem merem kiengedni őket, csak ha én is ott vagyok.
2009. jún. 18. 17:20
 8/21 anonim ***** válasza:
46%
Kinti is van (szülőknél, falun) és nálunk a városban benti. Nem féltjük őket, tudnak vigyázni magukra, és élvezik a szabadságot.
2009. jún. 18. 18:25
 9/21 anonim ***** válasza:
75%
Naja, tudnak magukra vigyázni, azért van annyi elütött macska az út szélén, azért mérgeznek meg ennyi macskát, és azért tépnek szét a kutyák egy csomó macskát.
2009. jún. 18. 18:38
 10/21 anonim ***** válasza:
30%

Harmadik vagyok.

Én nem félek, tudom, hogy tud magára vigyázni a nagy, főleg, hogy mi vidéken lakunk egy kis utcában, ami egyáltalán nem forgalmas. Ráadásul nekünk a garázsba vannak éjszaka meg amikor kedvük van bemennek oda.

Amúgy 1 nagy cicám van és annak 2 kölyke. Hamarosan mind a 3 ivartalanítva lesz.

2009. jún. 18. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!