Minden benti cica ilyen büdös?
a macskatartás ilyen.
régen mindig volt macskám, és bizony mindig büdös volt, hiába próbáltunk ki mindent.
és ha macskás barátaimhoz/ismerőseimhez megyek, náluk is nagyon durván érezni, még annál is, aki tagadja.
ezt el kell viselni, de cserébe nagyon sok szeretetet és vidám percet okoz egy cica :)
Nos, nekem 2 macskám van, és egyaltalán nem büdösek, csak áldozni kell rájuk pénzt!
Ha valaki bejön hozzám, mindenki, csak akkor veszi észre hogy cica is van, amikor előjön.
Először is. Nekünk 1 alom van 2 cicára. Fedett, az ajtója le van véve, hogy jobban szellőzön, és van hogy a cicák úgy pisilnek, hogy kilóg a fejük, kényelmesen. Én fressnapf-os premiere excellente illatos almot használok, és nagyon megvagyok elégedve. Nincs szag! Feltöltöm az alomtálat 8-10 cm vastagon. Aztán minden reggel, és este kiszedem a pisit kakit. 2 hónapig szinte csak után töltök. 2 hónap után, megvárom, hogy az alom 5 cm vastagság alatt legyen, és az egészet a kukába öntöm. Kimosom az almot, kifertőtlenítem, tisztára törlöm, és minden kezdődik előlről!
Másodszor, a macska etetéséhez pláne a bentiéhez, egy prémium táp szinte elengedhetetlen, és 100% szárnyas husi! Ha a cica házikosztot eszik, tojást, fűszereset, zsírosat, persze hogy büdös lesz a végtermék, és sok is!
Szóval csak áldozni kell rá, és az én cicáim, sosem büdösek!
Én is Bioluxot használok, egyáltalán nem büdös.
Az alomtálcát mosod? Én hetente cserélem az almot és akkor alaposan kimosom a tálcát is. Az nagyon büdös tud lenni, ha időnként nem mosod ki.
Mit kap enni a cica? Nálunk pl a halas (prémium!)táptól olyan büdös lett a kakija, h menekülni kellett a lakásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!