Minden benti cica ilyen büdös?
Megnéztem a tápok összetételét és a biomillben van gabona és egy csomó kukorica, a farminás team breader cat is sok kukoricát tartalmaz. Ezt leszámítva sztem ezek közepesnél egy kicsit jobb tápok.Viszont az is lehet, hogy a cicád vmilyen összetevőt-vagy a kecsketejből- nem emészt jól-v egyáltalán.. Próbáld ki, hogy ha vmit elhagysz, akkor nem változik-e a végtermék szag.
A nagyon erős vizeletszag azt jelentheti, hogy túl koncentrált, magas a foszfáttartalma..stb. A túl kevés folyadékbevitel okozhat ilyet is! Hátha vmi betegség miatt erős a szag /De ne ilyen legyen/!!
Ja és a cica-wc: én pont most fogom kidobni az X éves normál alomtálcát, mert már bevette a húgyszag magát a műanyagba, nem lehet belőle kitisztítani-üresen is büdös, lehet ez a megoldás. Amúgy nálunk 2 cicának 3 alomtálca van, és kell is.Egyik sem fedeles-nem vagyok híve, ráadásul a maine coonom elég nagy is eleve. Szilikátost használok, naponta 1x kakit kell kimerni, az egészet pedig kb 3-4 hetente cserélni. Nálunk bevált, szag sincsen. Ha meg már igen, akkor jön a takarítás. Általános szabályként ajánlják: a cicák számánál eggyel több alom legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!