Életben lehet-e még?
Tegnap anya elvitte az egyik cicánkat d.e. ivartalanítani. Mikor hazajöttem, még a matracon feküdt, aztán megpróbált felállni, ment 2 lépést, és elesett. Ez persze érthető, az altatás miatt. És ,hogy le ne essen a teraszról, egy párnára lefektettük a fűbe. Ja és azt tudni kell róla, hogy kinti cica. Az előzőleg ivartalanított macskáink is kint tértek magukhoz, és nem volt semmi gond. Na de... fél óra múlva kimentem megnézni, és egyszerűen csak felszívódott. Nem tudom, hogy tűnhetett el, mert a kerítés 150 cm, és egy lyuk sincs rajta. Fél óra alatt meg nem hiszem, hogy normálisan tud mozogni, és főleg nem ugrálni..
Azóta nincs meg, és már nagyon aggódom érte!
Vissza találni biztosan tud, mert naponta nem sok időt tölt itthon, mindig vadászik, vagy csavarog. Annyira nem is aggódnék érte, mert van egy másik cicám,aki valamikor egy hétre eltűnik, de mindig visszajön, de ilyen állapotban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!