Ilyen állapotú kiscicákat mivel etessem?
Három kiscicát nevelek.22 naposak és felpuffadt a hasuk.Mivel etessem őket ilyenkor és mennyit? Le voltak hűlve ,de felmelegítettem nagyjából.mi lesz velük?
A kávétejszín vajjal jó? Már máshol javasolták.
"Lehet kapni állatboltokban, és patikákban macskatápszert kapni,"
Egy kapni-t vegyél el a mondatból.
Vannak olyan patikák, amikben van külön részleg állatoknak. Nem tudom nálatok van e.
Tartsd melegen őket.Menj el az egész bandával az állatorvoshoz biztos ami biztos alapon,hogy minden rendben van e velük.Az orvos tud adni cicatápszert.Az én tapasztalatom saját kölyköknél az,hogy a gyengébb minőségű tápszert nem eszik meg.
Tejet meg kávétejszínt én nem javasolnék,még picik és ha elkapja őket a hasmenés az elég veszélyes hisz még picik és nagyon hamar kitudnak száradni.
Állatorvos de izibe!
A férgesség mellett, lehetséges más súlyos, akár halálos betegség is a FIP.
Kávétejszín vajjal, gyorsan felejtsd el!
Macskáknak való tápszer, aztán később máralutasakos kaja, illetve kitten tápok!
Hehehe, a parizelt én sem eszem, nemhogy a macskáim azt egyék!
Inkább legyen a macskám "finnyás kis dög", minthogy zsíros szőrű, büdös szájú, rossz emésztésű cica.
Ami jár az jár! Nekik is!
4 kiscicám van,és ma 2 meghalt.Kimondhatatlanul fáj.....-.-......... A másik kettő még életben van ,de ők sem érik meg a reggelt.:'( Csak tehéntejet tudtam adni nekik amitől felpuffadt a hasuk.Kamillateával is itattam őket ,de 20 naposan még jó sokáig anyatejen kellene élniük.A cicák anyja már nagyon sok egészséges cicát nevelt fel,nem tudom mi lehet a baja.Ástam nekik sírt és eltemettem.Imádkozom értük.
Szerintetek megéri a két kiscica a reggelt?
Kamillateát minek itattál velük? Azt nem a szemükre kell csepegtetni, ha csipás? Amúgy meg én is utálom a parízelt, de a macsekunk megeszi. 5 éves kinti nőstény cica és eddig még soha nem volt dokinál, mert nagyon ellenálló a szervezete. Ha sokat babusgatják a cicát, csak göthös lesz és megfázik a gyenge szellőtől is...
Amúgy kedves kérdező: nagyon sajnálom a két elpusztult kiscicát. Pedig milyen szép életük is lehetett volna! Viszont most az a fontos, hogy a másik kettő életben maradjon. Meleg tejet adj nekik, abba pedig apríts bele pici falat kenyeret. Ez egy kicsit laktatóbb kaja, mint csak a tej magában. Remélem, életben maradnak! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!