Fennáll a veszélye, hogy ivartalanítás után nem fogja szoptatni a kiscicákat?
"Fennáll a veszélye, hogy ivartalanítás után nem fogja szoptatni a kiscicákat?"
Érthetetlen kérdés,már ne haragudj!
Hát akkor várj vele amíg a kicsik már nem szopiznak!
Már ne haragudj első válaszoló, de nem tudom, mi volt az érthetetlen a kérdésemben, hiszen a részletes leírásban elmagyaráztam, hogy hogyan is értem?!? Mindegy... a többiek tudtak rá válaszolni.
A lakásba nem tudom bezárni, eddig sem benti macska volt, most nyilván nem zavarom meg azzal, hogy korlátozom a szabadságában. Van neki benti helye az alsóépületben, de onnan akkor jár ki, amikor neki tetszik. A kiscicákat szépen gondozza, szoptatja, csak a "szabad idejében" jár el randizni :-S
Mindenesetre megkérdezem az állatorvost, hátha tud ajánlani valami más fogamzásgátló módszert addig, amíg szoptat, majd utána ivartalaníttatom.
Köszönöm a válaszaitokat!
Sajnos láttam, hogy már kerülgeti a kandúr, és furcsa zajokat is hallottam afelől, amerre elcsatangolt.
Most beszéltem az állatorvossal, szerinte kicsi az esély arra, hogy az elkövetkező 3-4 hétben vemhes lesz, de neki is az a véleménye, hogy amíg szoptat, addig ne ivartalanítsuk. Így most várunk, és reménykedünk, hátha ellen tud állni a kandúroknak :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!