Hogyan szoktassak kiscicákat egy öreg kutyához? (lent)
Figyelt kérdés
Kaptam két kiscicát és eddig mindig bezárva tartottuk őket és amikor kiengedtük akkor a kutyát zártuk be. Szeretném ha együtt is ki lehetnének engedve. A kutya nem igazán bántaná őket de amikor a kiscica azt hiszi hogy ő az erősebb és elkezd fújni meg karmolni jó hogy megtámadja. Hogyan kéne őket egymáshoz szokatni?2012. jún. 30. 09:10
1/7 anonim válasza:
Próbáld meg, ha leülsz egy viszonylag alacsonya kis székre, akármire, a kutyust magad mellé fekteted, ülteted, a cicust az öledbe fogod. Ne engedd, hogy egymáshoz érjenek, csak nézzék egymást. Majd legközelebb esetleg körbe is szaglászhatják.
Ha a cica azt látja, hogy a kutya nem akarja bántani, majd abbahagyja, hogy fújjon és karmoljon.
Láttam már olyat nem egy helyen, hogy békésen megférnek egymás mellett, és egy alvóhelyen, összebújva alszanak stb.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot feltétlen kipróbálom ::)
2012. jún. 30. 09:47
3/7 anonim válasza:
Szurkolok nektek, hogy összejöjjön. Ha sikerül, olyan aranyosan tudnak együtt lenni!
4/7 A kérdező kommentje:
köszii :)
2012. jún. 30. 16:19
5/7 anonim válasza:
Azért vigyázni nem árt!
Ma d.u. a tv-ben láttam (valami reklámfilm) ablaküvegen keresztül méregette egymást 2 macska és a másik oldalon 1 kutya. No azoknak a macskáknak a közelükben nem szívesen lettem volna.
6/7 anonim válasza:
Ha a kutyust nem érdekli a cica, vagy tudsz neki parancsolni, akkor engedd őket össze. Ülj le a kutyussal, őt is ültesd le! A kutyus hátamögé rakd a cicát, hogy lássa, nem fogja bántani a kutyus. Mikor kicsit lenyugszik, fordítsd meg a kutyát. Ilyenkor lehet, hogy megint el kezd fújni, de légy türelmes! :)
7/7 A kérdező kommentje:
okééééééééé :) köszönömszépen :)
2012. júl. 3. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!