Kogaszi kérdése:
Van valakinek ötlete, hogyan szoktassak össze egy 8 hetes cicát, egy 5 hetessel? (mert tegnap kaptam a picit de a nagy folyton ugrál rajta, gondolom játszani szeretne vele, de attól félek, hogy valami baja lesz.
Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 06:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem hagyd nekik a játékot (én is úgy játszok a cicámmal mintha az véresen komoly lenne mindig kérdezik hogy nem fáj e mert olyan durván játszik :D közbe gyakorlatilag alig harap meg karmol) szóval érzik a cicák kivel mit lehet, max figyeld hogy ha valami baj lenne mégis... Amúgy hogy hogy ilyen korán kaptad? csak két hónapos kor után szokták leválasztani az anyjukról.
2/6 A kérdező kommentje:
A szomszédom hozta mert a kuka mellet találta egy dobozba,valami kedves ember kirakta,én meg befogadtam.
2012. jún. 9. 08:03
3/6 anonim válasza:
Nagyon jol tetted,hogy befogadtad!
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.Tényleg nem bántja,mert most már összebújva alszanak.
2012. jún. 9. 08:37
5/6 anonim válasza:
de aranyosak lehetnek :) nagyon rendes vagy, hogy befogadtad.
mi tegnap kaptunk egy 6 hetes macskát, vasárnap pedig egy 8 heteset fogunk elhozni
remélem ők is jól meglesznek
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségedet!Remélem minden rendben lesz nálatok is.
2012. jún. 9. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!