Rühes a cicám! Mit tegyek? Nagyon szeretem már 1,5 éve él velem és nagyon közel került hozzám.
Én egy normális válaszoló voltam. Gondoltam amúgy, hogy még fiatal vagy.
Azt tudod tenni ezentúl, hogy ha elmész állatorvoshoz, kérsz tőle tanácsokat, mikre kell odafigyelned egy állat tartásánál, ha kapsz zsebpénzt, érdemes lenne ivartalanítattni a macskáidat, oltást mit kapjon meg, egy évben csak egyszer kell oltatni. így sok betegséget megelőzhetsz, lehet, hogy most is valami elkapott szegény a rühesség mellett. És ha nagyobb leszel, már könnyebben tudsz majd állatot tartani, tanulsz az eddigiekből.
21. vagyok. Régen nem engedték szüleim, hogy macskám legyen, pedig nagyon szeretem őket.
Most már külön lakok, 5 macskám van, mindegyik bent lakik, úgyhogy tudom milyenek tudnak lenni a szülők.
Óóóóó basszus!
Ne okold magad, attól nem lesz jobb!
Nagyon sajnálom őket!
Ha most jót akarsz magadnak, akkor fogadjatok örökbe egy kiscicust! Ő viszonylag gyorsabban be tudja tölteni a cicád által hagyott űrt, persze sosem lesz olyan, mint a mostani cicád volt!
De egyre figyelj, a megfelelő korban ivartalanítsd!
Nagyon sajnálom. :( A kicsinye is elkapta?
Amúgy a gyász sokáig fog tartani, de szerintem próbáld meg enyhíteni egy kiscicával. Amúgy hány éves vagy?
Értem. Nekem 11 éves koromban altatták el a cicámat, mert rákos volt. Nagyon sokat sírtam utána, de egy idő után már csak a szép emlékek maradnak. Mondjuk nekem könnyebb volt, mert volt/van egy másik cicám, de új cica csak 3 év múlva került a hűzhoz. Amúgy, mivel betegségben halt meg a cicád, fél évig ne hozzatok új cicát a házhoz. Utána pedig fogadjatok be egy ajándék vagy egy kis kóbor cicát. :)
(én vagyok az, aki drukkolt, és aki kérdezte, hogy hány éves vagy)
És részvétem a cicád miatt.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!