Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha megeszem a whiskas macskaka...

Ha megeszem a whiskas macskakaját lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
Ma kaptunk egy kismacskát és megkóstoltam a kajáját szerintem tiszta fincsi íze volt. Szóval hogyha whiskast eszek lehet tőle valami bajom? :)
2009. júl. 29. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A konzervet nem bírtam megkóstolni, de a száraztépot igen. xD

Nem lett bajom. :D

2009. júl. 30. 22:44
 12/13 anonim válasza:

Mióta egyszer munka céljából bekerültem az egyik állateledel gyártó cég üzemébe, még a macskámnak sem szívesen adok ilyesmit, nemhogy még én egyem meg (bár őszintén szólva megkóstoltam már régen párszor:P ).

Tekintve hogy egyikben sincs színhús. Csak nyesedék, azaz darált: bőr, csont, fogak, belek, és egyéb emberi fogyasztásra nem használható részei a vágott állatnak. Számold egyszer ki, hogy mennyivel lenne drágább a cicának főtt csirkét, tojást, belekeverve kevés zöldséget adni! Mert nekem a konzervhez meg a száraztáphoz képest nem sokkal több jön, ki, max 10%-al drágább ha otthon csinálnál neki külön ennivalót. Csak időigényes.

És ha már mindenképp eledelt akarsz neki adni, akkor bármelyik állatorvos azt fogja javasolni neked, hogy inkább a konzerv, mint a száraz. Rengetek betegséget kaphat tőle sajnos a macska. És konzervből meg akár nyugodtan adhatod neki a kutyakaját is, mert ugyan az van benne, csak nagyobb darabokban...elhiheted:)

2009. júl. 31. 14:39
 13/13 anonim ***** válasza:
semmi bajod se lesz tőle,bár én is csaka szárazat kóstoltam....aztán majd együtt nyávogunk a cicákkal :)
2010. júl. 17. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!