Ha megeszem a whiskas macskakaját lehet tőle bajom?
Figyelt kérdés
Ma kaptunk egy kismacskát és megkóstoltam a kajáját szerintem tiszta fincsi íze volt. Szóval hogyha whiskast eszek lehet tőle valami bajom? :)2009. júl. 29. 21:37
1/13 anonim válasza:
Anyukám azt szokta mondani valamire, ha nem árt: Meg nem halni töle. Sztem ettöl se.
2/13 anonim válasza:
Amíg volt cicánk, én is megkóstoltam néha a kajájukat. Némelyik borzasztó volt. :D De tartósan nem fogyasztottam, meghagytam nekik, és kárpótoltam magam valami más finomsággal. :D
3/13 anonim válasza:
Ez vicces! :) Majd én is megkóstolom a cicám kajáját!!!! Bajod nem lehet tőle... XD
4/13 anonim válasza:
az égvilágon semmi bajod nem lesz tőle :) szomszédom rendszeresen szórakozik azzal,hogy a kutya kajáját megkóstolja.ha neki nincs baja tőle neked se lesz,ráadásul a macskakaja sokkal gusztább illatra meg kinézetre is mint a kutyakaja :)
5/13 anonim válasza:
Semmi bajod nem lehet tőle, sokkal csíramentesebb, mint némelyik multinál vett tálcás hús!
De ha elkezdesz egerészni, akkor hagyd abba:))
6/13 anonim válasza:
legfeljebb elkezdesz nyavogni tole:D
7/13 anonim válasza:
Én is megkóstoltam kiskoromban, és még élek:) De amúgy lehet van beledarálva ez-az egy kis patkány, egérkék:D (tesóm ilyen helyen dolgozott a nyáron, simán beledarálnak ilyesmit, meg a darálók környékén is sok a rágcsáló)
22/l
8/13 anonim válasza:
Ha csak kizarolagosan azon elnel, elojonnenek hianybetegsegek, mert az ember mas tapanyagokat kivan meg - de amugy semmi bajod nem lehet tole.
Amugy, nemtudom, nalam termeszetes hogy megkostolom - csak nem adok neki valami olyat, amirol azt sem tudom, milyen izu... :)
9/13 anonim válasza:
Figyelj amibe nem hallsz bele attól,csak erősebb leszel :) szóval azért,ne egy doboz koncervet reggliz,de belekostolgathatsz.Ja és inkább nézd meg mivan benne és ha utána is olyan szívesen eszed és adodd a cicádak akkor egézségetekre :)
10/13 anonim válasza:
Csak azt ne akard megtudni miből készül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!