Azt hallottam, hogy a lakásban tartott fiú cicák előfordul, hogy terület jelölés miatt szétpisil. Még akkor is, ha ivartalanítva van. Igaz ez?
Hozhatsz lányt is, mert azt kevesen viszik, mert egy kicsivel drágább az ivartalanítás és nem akarnak rá költeni.
Én mindig lányokat hozok csak, könnyű dolgom van, mert mindenhol a lányok maradnak meg utoljára a gazdánál.
Előfordulhat, hogy jelöl. Sajnos nem lehet előre tudni. Mindenképpen érdemes 5-6 hónapos korban ivartalanítani, még ivarérés előtt. Így kisebb az esélye a jelölgetésnek.
Saját példám:
6 hónapos kandúrt ivarérés előtt ivartalanítottunk - nem jelölget
6 hónapos nőstényt(!) ivarérés előtt ivartalanítottunk - mégis jelöl (pedig ez igen ritka)
másfél éves nőstényt fialás után ivartalanítottunk (sosem jelölt) - egy darabig (1 évig) nem jelölt ivartalanítás után, de most már ő is jelöl (gyanítom eltanulta a kisebbiktől)
Szóval nem lehet tudni. De olvasataim alapján az én esetem azért elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!